Malina liofilizowana, bezglutenowa 15g - Frupp Zobacz większe

Malina liofilizowana, bezglutenowa 15g - Frupp

8v-x83

Nowy produkt

Malina liofilizowana bezglutenowa (maliny liofilizowane bezglutenowe) Frupp to świetna owocowa przekąska. Doskonale nadaje się do spożycia bezpośrednio po otwarciu lub jako dodatek do deserów, jogurtów, ciast i napojów.

Produkt bezglutenowy (PL-064-077)

Więcej szczegółów

10 szt.

5,30 zł brutto

OPIS

Malina liofilizowana bezglutenowa (maliny liofilizowane bezglutenowe) Frupp to świetna owocowa przekąska. Doskonale nadaje się do spożycia bezpośrednio po otwarciu lub jako dodatek do deserów, jogurtów, ciast i napojów.

46% naturalnego błonnika
 
Produkt bezglutenowy (PL-064-077)

Maliny -  owoce bogate w karotenoidy i błonnik oraz witaminy C, K, B1, B2, PP. Dzięki temu: pomagają w oczyszczaniu organizmu z toksyn, wzmacniają układ odpornościowy. Dzięki spożyciu malin lepiej przyswajne jest żelazo przez organizm maliny są zatem wskzane dla osób cierpiących na anemię.



Wartość odżywcza w 100 g produktu:

- wartość energetyczna 1329 kJ / 318 kcal

- tłuszcz: 4,9g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g

- węglowodany 38g, w tym cukry 31g

- błonnik: 46g

- białko: 8,4g

- sól: 0,02 g



Torebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

 

Kraj pochodzenia: Polska

Producent: Celiko.

30 innych produktów w tej samej kategorii: